El 22 de juny, vine al Sopar d’Estiu de l’ICAB!Igual que l'any passat, al Col·legi de l’Advocacia de Barcelona volem celebrar l’arribada del bon temps. I per això, per al 22 de juny, coincidint amb el 2n Congrés de l’Advocacia de Barcelona, estem organitzant un Sopar d’Estiu a la Barceloneta, obert a la participació de les persones col·legiades i associades de l'ICAB.

El Sopar d’Estiu de l’ICAB tindrà lloc al Restaurant 3 Nusos (Carrer de l'Escar, 16, 08039 Barcelona) a les nou del vespre.

Serà una ocasió única per retrobar-vos amb companys advocats i companyes advocades, conèixer altres professionals del Dret i aprofitar per fer networking i ampliar la vostra xarxa de contactes.

I tot, en un ambient únic i distès, a la vora de la platja, a tocar del Port. A més, podreu fer-vos fotos al photocall que s’instal·larà a la terrassa del restaurant, per tenir un record divertit de la vostra assistència. I ballar al ritme del karaoke!

Veniu a celebrar l’arribada de l’estiu amb l’ICAB. Ens veiem el dijous 22 de juny al vespre! Tot just un dia abans de la Revetlla de Sant Joan!

  • Preu: 20 euros (persones col·legiades i associades ICAB) / 25 euros (persones NO col·legiades i acompanyants)
  • Venda de tiquets: FINALITZADA.  AFORAMENT LIMITAT
  • Lloc i hora: Restaurant 3 Nusos. 21 hores. 
  • Transport: Hi haurà autobusos (només d'anada) des de la seu de l'ICAB (Palauet Casades) fins al restaurant a partir de les 20h.